Ne propunem ca fiecare proiect realizat sa aduca valoare clientilor nostri.

Cine suntem..


Ivacor Concept infiintata in 2017, este un jucator care doreste sa se impuna prin seriozitate, promptitudine si respect. Desi nu avem un istoric competentele detinute in domeniul frigorific ne dau increderea ca putem fii un partener care sa ofere solutii eficiente si rentabile.

Intr-un moment in care ne confruntam cu provocarile unor piete din ce in ce mai complexe si imprevizibile, noi credem ca reusitele sunt rezultatul unor eforturi sustinute pentru a satisface nevoile clienților..

Astfel Ivacor pune accentul pe doua directii care sa aduca valoare afacerii dumneavoastra. Pe de-o parte oferirea de solutii optime de refrigerare si de control si monitorizare a temperaturilor si umiditatii in spatiile frigorifice iar pe de alta parte servicii competente de montaj si intretinere a instalatiilor frigorifice avand drept scop cresterea fiabilitatii si duratei de viata a acestora.

De ce noi...


lvacor Concept lucreaza cu o varietate de producători pentru a vă putea oferii cele mai bune costuri posibile de echipamente și piese necesare instalatiilor frigorifice.

Oferim întreținere preventivă sau la cerere pentru a crește eficiența echipamentelor frigorifice. Avem experienta in instalarea și service-ul sistemelor comerciale de refrigerare si nu numai.Raspundem prompt orcarei solicitari de interventie service.

Echipamentele pe care le instalam si deservim sunt vitrine pentru produse alimentare, camere frigorifice, depozite cu acces și înălțime.
În plus oferim solutii simple si eficiente de umidificare si dezumidificare atat pentru instalatiile frigorifice dar si pentru sere, depozite de pastrare fructe si legume in industria textila, industria de prelucrare a lemnului, etc..

Ivacor este un partener de încredere

dedicat sa ofere solutii acolo unde este nevoie de controlul temperaturii si a umiditatii.

Contacteaza-ne!